عنوان گروه خبري / تکافل، مالی و اقتصاد اسلامی .
  • ساعت : ۰۷:۳۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ 
  • تعداد بازدید : 189
سلام تكافل، تاب‌آوری كشاورزان را با محصول تكافل مبتنی بر فن‌آوری كشاورزی پارامتریك افزایش می‌دهد
اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه
شرکت سلام تکافل ، فن‌آوری را برای ارائه پوشش پارامتریک تکافل محصولات کشاورزی به کار گرفته است.

شرکت سلام تکافل[1]، فن‌آوری را برای ارائه پوشش پارامتریک تکافل محصولات کشاورزی[2] به کار گرفته است. راهکار بلادرنگ مبتنی بر تصاویر ماهواره‌ای، پرداخت خسارت بیمه‌گذاران را به صورت خودکار و بدون نیاز به تشکیل پرونده خسارت، انجام می‌دهد. با بکارگیری محصول سلام تکافل در یک جعبه شنی تنظیم‌مقرراتی[3]  (فضای آزمایشی نظارتی) در سال ۲۰۲۱، هم‌اکنون این محصول پارامتریک شکلی منسجم و باثبات پیدا کرده است و تلاش بر آن است که الگوی کسب و کار پایداری برای توسعه گسترده این طرح در یک برنامه ملی، صورت پذیرد.

شرکت سلام تکافل برنامه عملیاتی آزمایشی خود را در محله رحیم یارخان[4] در استان پنجاب پاکستان و با همکاری شرکت خدمات فن‌آوری واتراسپرینت[5] آغاز کرد و شرکت ریدز[6] نیز به آموزش سوادآموزی فن‌آوری[7] کشاورزان پرداخت. این شرکت یک گروه از متخصصین کشاورزی را از شهرهای مختلف دارای درآمد مبتنی بر کشاورزی، استخدام کرد که از مهارت‌های فنی خود برای ارزیابی یافته‌های اجرایی برنامه آزمایشی مذکور بهره‌برداری کنند و راهکارهای ارزشمندی برای بهبود این محصول ارائه دهند.

برنامه عملیاتی و آزمایشی محصول پارامتریک سلام تکافل، به منظور ارزیابی توان بالقوه آن صورت می‌پذیرد. هم‌اکنون، این عامل (شرکت) تکافل درحال بررسی طرح‌های آزمایشی در محله‌های گاداپ، رحیم یارخان، راجان‌‌پور، باهاوالنگار، سوابی و مردان در شهرهای مختلف پاکستان است.

عمر اسماعیل قایا[8]، رئیس بخش تحول و تخصص شرکت سلامت تکافل در گفتگو با خبرگزاری مالی و سرمایه‌گذاری پایدار اسلامی[9] گفت: «سلام تکافل درپی تحقق این هدف است که بخش کشاورزی را از طریق توانمندسازی کشاورزان برای تاب‌آوری بیشتر، رونق بخشد. در همین راستا، ما با بازیگران مختلف زیست‌بوم زنجیره ارزش مانند دولتی‌ها، سازمان‌های فن‌آوری کشاورزی، سازمان‌های غیرانتفاعی، بانک‌ها و مؤسسات مالی، مؤسسات تأمین مالی توسعه، تهیه‌کنندگان سم دفع آفات، کود و دانه‌های گیاهی و غیره مشارکت و همکاری داریم. ما معتقدیم که با همکاری یکدیگر می‌توانیم اثر معناداری خلق کنیم و تاب‌آوری کشاورزان را به ویژه در رابط با تغییرات اقلیم افزایش دهیم.»

این شرکت تکافل انتظار دارد تا در سال اول کار خود، بر بیش از ۶ هزار خانوار و تا سال ۲۰۲۶، بر ۳۳ هزار خانوار اثر مثبت بگذارد. با تأکید بر شمول مالی[10] که بخشی از اهدف توسعه پایدار سازمان ملل می‌باشد، شرکت سلام تکافل متعهد است تا اثرات اجتماعی آتی خود را در راستای شمول مالی هم‌سو کند.

 


[1] Salaam Takaful

[2] Parametric crop takaful coverage

[3] Regulatory sandbox

[4] Rahim Yar Khan

[5] WaterSprint

[6] REEDS

[7] Tech literacy

[8] Umair Ismail Ghaya

[9] Islamic Sustainable Finance & Investment

[10] Financial inclusion

منبع خبر
منبع: ایسلامیک ساستینبل، تاریخ انتشار: 22 اردیبهشت (12 می ۲۰۲۲ )
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0