عنوان گروه خبري / مدیریت ریسک . مدیریت بیمه .
معامله در شرایط عدم‌اطمینان: بیمه در عصر مالی
اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه

نگارنده: آرجن وندر هید[1]

انتشارات: انتشارات دانشگاه بریستول (ویرایش اول، مارس 2023)

زبان اثر: انگلیسی

تعداد صفحات: 208 صفحه

شابک: 1529221350 -978

علارغم درک محدودی که نسبت به بیمه وجود دارد، اما سازوکاری مهم برای کنار آمدن با طیف وسیعی از ریسک‌های مرتبط با زندگی در جهان مدرن محسوب می‌شود. این کتاب، یک تحلیل عمیق از یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین صنایع بیمه خصوصی در اروپا یعنی بیمه زندگی انگلستان ارائه می‌کند. در همین راستا، به محتوای ۴۰ مصاحبه تاریخی اشاره می‌شود تا چگونگی تحول این بخش از دهه ۱۹۷۰ تاکنون را ترسیم کند. دوره‌ای که با مالی‌سازی[2] و نئولیبرال‌سازی[3] گسترده شناخته شده است. کتاب حاضر با ترکیب بینش‌هایی از دانش و فناوری و علوم اجتماعی-اقتصادی، مطالعه‌ای بی‌نظیر در حوزه تحول عملیات‌های بیمه‌ای و اثر ارزشمندی برای درک ما از کاپیتالیسم (سرمایه‌داری) مالی[4] ارائه می‌نماید.

نگارنده کتاب، آرجن وندر هید، محقق پسادکتری در مؤسسه مدیریت دولتی در دانشگاه لیدن[5] است. وی پیش‌تر دکترای خود را از دانشگاه ادینبرگ[6] دریافت نموده بود و به عنوان محقق پسادکتری در مؤسسه پلانک مکس[7] در بخش مطالعات جوامع به کار مشغول بود.

[1] Arjen van der Heide

[2] Financialization