۱۴۰۰/۱۰/۲۶

Omid Bagheri

Kent State University

معرفی

امید باقری، استاد اقتصاد دانشگاه ایالتی کنت آمریکا است. وی مقطع کارشناسی خود را در رشته مهندسی صنایع و سیستم‌ها و در سال 2006 از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دریافت نمود. باقری موفق شد کارشناسی ارشد و دکترای خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه فن‌آوری ویرجینیا در سال‌های 2013 و 2017 کسب نماید. علاقمندی‌های علمی وی در حوزه‌های اقتصاد کار (مهاجرت، تبعیض حقوقی، نابرابری جنسیتی و نژادی)، اقتصاد محیط‌زیست، اقتصاد تجربی و اقتصاد توسعه است. هم‌اکنون، وی در حوزه‌های اقتصاد خرد و کلان، اقتصاد کار، اقتصاد محیط زیست، اقتصاد تجربی، اقتصادسنجی و اقتصاد مدیریت تدریس می‌کند. دکتر باقری که رتبه ۳۷ کنکور سال ۱۳۸۲ را کسب نمود، طی سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ موفق شد از دانشگاه فن‌آوری ویرجینا، جایزه تعالی تدریس دانش‌آموختگان را دریافت نماید.

برخی آثار علمی

♦ Earnings Gap Between  Highly Educated Immigrants and  US-Born Counterparts: Works Analysis of Dynamics (working paper)

♦ Are  College  Graduate Immigrants on  Work  Visa Cheaper than  Native  counter- parts?  (Working paper)

♦ Bagheri, O., Moeltner, K., Yang, W. (2020). Respiratory illness, hospital visits, and health costs: Is it air pollution or pollen? Environmental Research, 187, pp. 109572.

♦ Estimating the Return on Investment in On-the-Job Training in Iran (In Progress)

اطلاعات تماس

آدرس: