عنوان گروه خبري / تکافل، مالی و اقتصاد اسلامی .
  • ساعت : ۱۰:۵۶
  • تعداد بازدید : 68
مالی اسلامی در اوراسیا: نیاز به تحولی راهبردی
اداره روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه

ویراستاران: کبیر حسن[1]، پائولو بیانکون[2] و عایشه مونیزا[3]

انتشارات: ادوارد الگار (۱۰ ژانویه 2024)

زبان اثر: انگلیسی         

تعداد صفحات: 358  صفحه

شابک: 9781035308699

این کتاب پیشگو، با ارائه گزارشی جامع از پیشرفت، توان بالقوه و چالش‌های پیشِ روی مالی اسلامی در اوراسیا، تاریخچه و توسعه مالی اسلامی را در سراسر قاره‌های آسیا و اروپا بررسی می‌کند و استدلال می‌کند که برای ادامه شکوفایی این بازار، نوآوری و سازگاری، یک امر ضروری است.

کتاب مالی اسلامی در اوراسیا، مجموعه‌ای غنی از دانشمندان خبره را گرد هم می‌آورد و سهم قابل‌توجهی از ادبیات نوظهور موجود را در این زمینه به خود اختصاص داده است. فصل‌ها به طور عمیق، پیشرفت، توان بالقوه، شیوه‌های نوآورانه و چالش‌های مالی اسلامی در اوراسیا را پوشش می‌دهند و مطالعات موردی منتخب از منطقه را تحلیل می‌کنند. این کتاب برجسته، استدلال می‌کند که دارایی اسلامی پایدار و فراگیر، دارای توان بالقوه ارتقای رشد اقتصادی، کاهش فقر و افزایش استقلال مالی است.

کتاب حاضر، با ارائه یک نمای کلی از موضوع، متنی خواندنی و بسیار مفید برای دانشجویان و محققانی است که علاقمند به درک اثربخشی و چالش‌های پذیرش مالی اسلامی در این منطقه هستند. ذینفعان مالی اسلامی، سیاست‌گذاران و نهادهای تعیین استاندارد منطقه‌ای نیز این کتاب را منبعی ارزشمند خواهند یافت.

کتاب در سه بخش و پانزده فصل تنظیم شده است که به شرح ذیل است: بخش اول: پیشرفت مالی اسلامی در اوراسیا؛ ۱. وضعیت مالی اسلامی در اروپا؛ ۲. تحولات مالی اسلامی در اروپای شرقی و منطقه قفقاز؛ ۳. مالی اسلامی در کشورهای عضو انجمن همکاری‌های منطقه‌ای آسیای جنوبی (SAARC)[4]؛ ۴. عوامل محرک پیشرفت مالی اسلامی در اروپای جنوبی؛ ۵. رشد مالی اسلامی در اروپای شمالی؛ بخش دوم: توان بالقوه مالی اسلامی در اوراسیا؛ ۶. مالی اسلامی و تقاضا برای راهکارهای تأمین مالی مسکن اسلامی در بخش مصرف‌کنندگان اسلامی هلندی؛ ۷. تأمین مالی مسکن با مشارکت تقلیلی بدون وام[5] در انگلستان: مطالعه موردی از تأمین مالی پایه[6]؛ ۸. نقش سازمان‌های چندجانبه در توسعه مالی اسلامی در آسیا؛ ۹. نقش وقف نقدی در حل و فصل چالش‌های تأمین مالی توسعه انسانی؛ ۱۰. نقش صکوک در توسعه طرح‌های املاک و مستغلات؛ بخش سوم: چالش‌ها و شیوه‌های عملیاتی نوآورانه مالی اسلامی؛ ۱۱. چالش‌های پایداری مالی سازمان مدیریت مالی حج (BPKH)[7] در اندونزی: چه چیز واقعاً مهم است؟؛ ۱۲. چالش‌های پیشِ روی توسعه مالی اسلامی در اروپای غربی؛ ۱۳. چالش‌ها در تأسیس بانک‌های اسلامی دیجیتال در مالزی؛ ۱۴. چالش‌های پیشِ روی مالی اسلامی در ازبکستان؛ ۱۵. صکوک زنجیره بلوکی به منظور کمک به چالش‌های تأمین مالی بخش مالی خرد در اندونزی.

ویراستاران کتاب، دکتر کبیر حسن، استاد مالی دانشکده اقتصاد و مالی دانشگاه نیواورلنز آمریکا، پائولو بیانکون، استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تورین ایتالیا و دکتر عایشه مونیزا، استاد دانشکده تحصیلات تکمیلی و مطالعات حرفه‌ای دانشگاه اینسیف مالزی هستند.


[1] M. Kabir Hassan

[2] Paolo Biancone

[3] Aishath Muneeza

[4] South Asian Association for Regional Cooperation

[5] Debt-free diminishing Musharaka

[6] Primary finance

[7] Hajj Financial Management Agency

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0